Imponerende innsats i den første gjennomførte Ultratippen. En enda tøffere test enn den tradisjonelle og 30 år gamle Tippentesten.

Se film om skolen vår!

NYTT tilbud ved Sirdal vgs fra neste høst! Dette er for deg som liker idrett og vil ha tre kjekke år hvor du opplever mye variert aktivitet og får generell studiekompetanse!

Møllerommet

Vi har rulleskimølle ved skolen. Kanskje landets fineste og beste møllerom!

Har du lyst til å prøve? Bli elev hos oss!

BlimE2020

Dansekurset i aktivitetslære er vel gjennomført. Elevene avsluttet oppvisningen med årets BlimE dans.

Skolen må finne løsninger som sikrer at elever som ikke kan møte på skolen får et forsvarlig opplæringstilbud hjemme. Dette gjelder elever som har milde luftveissymptomer eller føler seg syke, og elever som er i karantene og isolasjon.

Les mer på UDIR.NO

Et velkjent blodslit for mange av våre elever.

Lars Helge Birkeland har flytta til Sirdal for å komme tilbake til verdenscupen kommende sesong. Men kan våre juniorer slå ham hvis det er "alle mot 1"?

Langrennstrener og Vossing Torstein Haaker Dagestad er glad for endelig komme igang med skole og organisert trening igjen. I dag stod det 6* 1000 meter på programmet. Blodslit, men kjekt.