Vi er opptatt av å gjøre skolehverdagen så trygg som mulig for den enkelte. Her kan du lese mer om Covid-19 og smittevern. Sirdal vgs har utarbeidet egen smittevernveileder, og vi er godt forberedt på å gjennomføre undervisningen på en trygg måte. For øvrig følger vi de nasjonale retningslinjer som til en hver tid gjelder for undervisning og idrett.

Mandag 17. August kl. 10.30 er vi klare til å ta imot nye og gamle elever til nytt skoleår i allrommet på Sirdal videregående skole.
Smittevern må fortsatt være i fokus, men vi gleder oss til ett nytt og lærerikt skoleår.

Elever i Vg1 finner informasjon om elev-PC på Agderfk.no

Et velkjent blodslit for mange av våre elever.

Lars Helge Birkeland har flytta til Sirdal for å komme tilbake til verdenscupen kommende sesong. Men kan våre juniorer slå ham hvis det er "alle mot 1"?

Langrennstrener og Vossing Torstein Haaker Dagestad er glad for endelig komme igang med skole og organisert trening igjen. I dag stod det 6* 1000 meter på programmet. Blodslit, men kjekt.

Som kjent åpner skolene igjen i uke 20.

Vi gleder oss til å få elevene tilbake! Både skolen og elevheimen har planene klare slik at vi kan drive på en smittevernfaglig forsvarlig måte. Det skal være trygt å komme tilbake til Øyghedlar og Sirdal vgs.

Ordfører i Sirdal kommune, Jonny Liland, sto for den offisielle markeringen av Sirdal videregående skole som Miljøfyrtårn. Etter en omfattende arbeidsprosess på skolen og i fylket kunne vi feire med kake og diplom.