Se film om skolen vår!

 Jentene på multisport har gjennomført kurset "Veien til golf" ved Sirdal Fjellgolfklubb. Geir Vårdal har ledet de gjennom to gode dager på Kvæven.

 

Sirdal videregående skole har gleden av å invitere 9. og 10. klassinger til hospiteringssamling fredag 28. til lørdag 29. oktober.

Vi henvender oss til elever som er interessert i idrett, og som kan tenke seg å søke Sirdal vgs etter ungdomsskolen.  

Skolen tilbyr idrettsfag, og elevene kan velge skiskyting, langrenn eller multisport. For langrenn vil dette bli en kombinert hospiteringssamling og sonesamling, og den vil være en dag lengre enn for de andre. 

Presentasjonen fra oppstartsmøte onsdag 17. august 2022 for foreldre/foresatte finner du her.

Foreldremøte høst 2022 (PDF, 2 MB)

Skolestart er torsdag 18. august. Dagen starter med trening i de ulike idrettene klokka 08.10. Deretter oppmøte på skolen klokka 12.00.

Onsdag 17. august er det innflytting på Øyghedlar elevheim for elever og informasjonsmøte for foresatte på skolen kl. 18-20.

Sirdal videregående skole har gleden av å invitere deg som planlegger å begynne på Sirdal vgs høsten 2022 til en samling på skolen og elevheimen.  

Tonstad A-lag

 

Våre elever på multisport har sin egen side de oppdaterer med aktiviteter instagram.com/sirdalmultisport/ . De fleste av jentene på multisport spiller også fotball for A-laget til Tonstad. De kan du følge på deres konto instagram.com/tonstad.kvinner/

Vetle Svanes Strand med råsterk avslutning på sesongen.

I palmehelga reiste Vetle Svanes Strand, Stavanger skiklubb, til NC-avslutning. De 30 beste langrennsløperne i Norge i klassen M19-20 gikk 30 kilometer klassisk fellesstart. Vetle smeller til med en råsterk 9.plass! Et kjempeløp og en sterk prestasjon.

https://www.instagram.com/sirdalskilangrenn/

Marte Olsbu Røiseland, verdens beste skiskytter, tilbake til skolen hun gikk på.

 Vi ble starstruck i dag da vi fikk besøk av Marte Olsbu Røiseland. Anledningen var å drøfte kandidater til stipendet som skolens elever kan vinne. Marte Olsbu Røiseland sitt stipend for fremragende treningsarbeid deles ut for første gang i juni 2022. Stipendet er på kr. 50 000,-

Andreas Aas tok VM-gull i stafett  junior-vm i Soldier Hollow i USA.

Til toppen