Hverdagen ble fra 12/3 helt forandret for alle skoleelever i Norge, og 24/3 kom meldingen om at dette vil vare til over påske. Skriftlig eksamen er nå avlyst, så avslutningen av skoleåret vil uansett bli annerledes enn vi er vant til. 

 Ordfører i Sirdal kommune, Jonny Liland, sto for den offisielle markeringen av Sirdal videregående skole som Miljøfyrtårn. Etter en omfattende arbeidsprosess på skolen og i fylket kunne vi feire med kake og diplom.

 

Russen ved Sirdal videregående skole vil komme på dørene 10. mars under årets "krafttak mot kreft". De siste årene har de samlet inn mellom 30 og 40 000 kroner. Blir det ny rekord i år?

 

14. - 16. februar er langrennsløpere i Holmenkollen og skiskyttere har reist til Dombås. Du kan følge konkurransene her:
 

NC-langrenn  NM/NC-skiskyting

En fornøyd sportsjef Roger Grubben oppsummerte de sportslige resultatene i januar. Det er mange gode individuelle resultater, der den gode laginnsatsen bidrar til dette.

Hospitant Tim Cobb  representerer USA under junior VM i Lenzerheide, Sveits i uke 5. Vi ønsker han lykke til!

Lenzerheide

  

Hospitant ved Sirdal vgs, Andreas Koppa, representerer Estland i Youth Olympic Games i Lausanne, Sveits.

 

Lygna Skisenter inviterer til NC Equinor junior renn 1, 2 og 3 med innlagt NM sprint klassisk.

Vi er klar og stiller med hele 13 løpere!

Løpet kan du følge via skiforbundet sine sider.

Equinor NC junior

Vi ønsker våre løpere lykke til! 

Og nesten 10 % av de påmeldte fra Sirdal ski!

Norgescup i skiskyting starter 4. januar. Det er Oppdal IL som er vertskap for den første helga. Vi har nesten 50 løpere fra dagens og tidligere Sirdal ski påmeldt til fellesstarter og sprintdistanse!

Oppdaterte startlister og resultatservice finner du via arrangørens nettsider.

Skiskyting Oppdal

 

Vi ønsker våre løpere lykke til!

  

Til toppen