Se film om skolen vår!

Sirdal videregående skole har gleden av å invitere deg som planlegger å begynne på Sirdal vgs høsten 2022 til en samling på skolen og elevheimen.  

Tonstad A-lag

 

Våre elever på multisport har sin egen side de oppdaterer med aktiviteter instagram.com/sirdalmultisport/ . De fleste av jentene på multisport spiller også fotball for A-laget til Tonstad. De kan du følge på deres konto instagram.com/tonstad.kvinner/

Vetle Svanes Strand med råsterk avslutning på sesongen.

I palmehelga reiste Vetle Svanes Strand, Stavanger skiklubb, til NC-avslutning. De 30 beste langrennsløperne i Norge i klassen M19-20 gikk 30 kilometer klassisk fellesstart. Vetle smeller til med en råsterk 9.plass! Et kjempeløp og en sterk prestasjon.

https://www.instagram.com/sirdalskilangrenn/

Marte Olsbu Røiseland, verdens beste skiskytter, tilbake til skolen hun gikk på.

 Vi ble starstruck i dag da vi fikk besøk av Marte Olsbu Røiseland. Anledningen var å drøfte kandidater til stipendet som skolens elever kan vinne. Marte Olsbu Røiseland sitt stipend for fremragende treningsarbeid deles ut for første gang i juni 2022. Stipendet er på kr. 50 000,-

Andreas Aas tok VM-gull i stafett  junior-vm i Soldier Hollow i USA.

Onsdag 23. februar starter VM i Soldier Hollow, USA. Vi følger spesielt med vår elev i 3. klasse Andreas Aas, Birkenes IL / Sirdal ski. Følg med på arrangørens sider.


Liveresultater Biathlonworld.

Høyr intervju med Ingvill og Erik Sporaland på NRK lokalen.

 

Unge skiskyttere om OL på NRK radio

    

  

NRKSørlandet fikk låne våre lokaler til å lage direktesending fra landsdelen. Vi fikk både delta og oppleve hvor mye arbeid som ligger bak en slik sending.

  • Du går i klassen med andre idrettselever.
  • Skole og idrett samarbeider.
  • Idrett på timeplanen hver dag.
  • Mange timer i spesialidretten
  • Tilgang til treningslokaler utenom skoletiden

 

Til toppen