Digital undervisning uke 14

I samråd med kommuneoverlegen i Sirdal og utdanningsavdelingen i fylkeskommunen har skolen besluttet at det blir digital undervisning onsdag 7/4 til fredag 9/4 i uka etter påske.

Kommuneoverlegen har bestemt at alle som kommer tilbake til elevheimen og Sirdal vgs etter påske skal testes.

Elever som ønsker det kan teste seg på hjemstedet og ha med en negativ koronatest som er maks 24 timer gammel (24 timer fra svaret er kommet) når de kommer tilbake. Dokumentasjon på dette må vises til en ansatt på elevheimen.

Elevheimen vil ha åpent som vanlig, slik at elevene kan komme tilbake når det passer i uka etter påske. Skolen vil være stengt.

Vi håper derfor at de aller fleste får testet seg på hjemstedet, men det er også mulig å teste seg på Tonstad. Alle som tester seg må være i forebyggende karantene fram til testresultatet foreligger. Vi ønsker at alle skal ha vist negativ test før skolestart mandag 12/4, slik at de kan delta på undervisningen på skolen. Da vil undervisningen skje i tråd med den nye smittevernveilederen for videregående skole.

Skal du teste deg på Tonstad må du kontakte legekontoret på vanlig måte, og i god tid. Også ved testing på hjemstedet er det viktig at du tar kontakt med de som foretar testingen i god tid før du vil testes.

Alle elevene må ta med seg bøker og pc hjem til påske, slik at de er klar til digital undervisning.

Undervisningen i uke 14 vil følge timeplanen slik den er publisert på infoskjermen. Elever og lærere kobler seg opp til fastsatt tid hvis ikke annet er avtalt. De praktiske idrettstimene vil ha treningsopplegg som er avtalt med lærer/trener på forhånd.

Med dette opplegget ønsker vi å sikre en trygg oppstart ved elevheim og skole.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte leder på elevheimen eller rektor/avdelingsleder på skolen.