Alle mot 1

Lars Helge Birkeland har flytta til Sirdal for å komme tilbake til verdenscupen kommende sesong. Men kan våre juniorer slå ham hvis det er "alle mot 1"?

Kan Sirdal skiløpere, med to norgesmestere på startstreken, slå verdensmester og olympisk mester Lars Helge Birkeland? Før testløpet på Feed skiarena var det en spent gjeng på startstreken. Henge på opp hele bakken, eller spare litt til skytingen. Dagens distanse var 2*3,3 km med to skytinger uten strafferunder. Målgang like etter siste skyting. Etter 10 minutters pause var det ny start. Det beste skyteresultatet for Sirdal ski løpere ble tellende, mens Lars Helge måtte stole på seg selv.

Fra venstre trener Roger Grubben, Markus Ims Skåland, Moi IL, Kristian Aasbø, Gjerstad IL, Åsbjørn Langeland Øvland, Øvrebø IL, Eirik Nome, Marnardal IL, Lars Helge Birkeland, Birkenes IL og Eirik Idland, Figgjo IL  

Lars Helge og kona Fanny har flyttet tilbake til Sirdal, og vi er alle glade for å få de med i det gode treningsmiljøet hos oss. Og vi satser på nok en tittel til Lars Helge i vinterens VM i Pokljuka, Slovenia.

Hvordan gikk testløpet? De gamle er eldst!

Til toppen