Se film om skolen vår!

Onsdag 23. februar starter VM i Soldier Hollow, USA. Vi følger spesielt med vår elev i 3. klasse Andreas Aas, Birkenes IL / Sirdal ski. Følg med på arrangørens sider.

Liveresultater Biathlonworld.

Høyr intervju med Ingvill og Erik Sporaland på NRK lokalen.

Unge skiskyttere om OL på NRK radio

NRKSørlandet fikk låne våre lokaler til å lage direktesending fra landsdelen. Vi fikk både delta og oppleve hvor mye arbeid som ligger bak en slik sending.

• Du går i klassen med andre idrettselever.
  • Skole og idrett samarbeider.
  • Idrett på timeplanen hver dag.
  • Mange timer i spesialidretten
  • Tilgang til treningslokaler utenom skoletiden

Dette er for deg som liker idrett og vil ha tre kjekke år med variert aktivitet!

Møllerommet

Vi har rulleskimølle ved skolen. Kanskje landets fineste og beste møllerom!

Har du lyst til å prøve? Bli elev hos oss!

Skolen startet som vanlig med Tippentesten og aktivitetsdag. Med god innsats i ulike øvelser får alle elevene ulike utfordringer.

Imponerende innsats i den første gjennomførte Ultratippen. En enda tøffere test enn den tradisjonelle og 30 år gamle Tippentesten.

BlimE2020

Dansekurset i aktivitetslære er vel gjennomført. Elevene avsluttet oppvisningen med årets BlimE dans.

Et velkjent blodslit for mange av våre elever.