Har du lyst å se hvordan vi har det på Sirdal vgs?

Til 9. og 10. klassinger som vil søke eller vurderer å søke Sirdal Videregående skole. Timeplan for dagen vil bli publisert når det nærmer seg. Følg oss på FB og finn arrangementet.

SIRDAL VGS
Sirdal videregående tilbyr programfag idrett. Breddeidrett fotball, toppidrett rifleskyting, toppidrett langrenn og toppidrett skiskyting. Dette betyr at du etter tre år ved skolen vil ha generell studiekompetanse. Dette betyr at du kan søke deg inn på universitet og høyskoler. Som elev ved skolen kan vi tilby 6 timer i uka med trening innen din spesialidrett sammen med trener, samt 4 timer med andre aktiviteter (eks. ballidretter, turn, dans, friluftsliv og svømming), teorifag innen idrett som gjør at du lærer mye om idrett og en timeplan som gjør det mulig å trene samtidig som man går på skole. Idrettsmiljøet på skolen er godt og det er gode treningsmuligheter med blant annet ny rulleskimølle, kunstgress og oppgradert skytehall. Alt ligger til rette for at du skal få mulighet til å utvikle deg som idrettsutøver.

ØYGHEDLAR ELEVHEIM

Under hospitering hos oss vil du bo på Øyghedlar elevheim (oppholdet er gratis).

Øyghedlar er en kommunal elevheim som tilby hybler til alle våre elever. Elevene bor da på hybelbygg med 8 elever på hvert bygg. Hver elev har sin egen hybel, med bad og hybelkjøkken. På hvert bygg er det i tillegg fellesområde, utstyrsboder, vaskemaskin og tørkeskap. Elevheimen har egne ansatte som har tilsyn med elevene. Det betyr at tilsynet er tilstede fra elevene kommer hjem fra skolen til de går på skolen neste morgen. Tilsynet skal sørge for ro og orden, samt hjelpe elevene med praktiske problemer, være et kontaktledd ovenfor foreldrene samt utføre vaskesjekk/ryddesjekk på hyblene. Elevene får servert frokost mandag til fredag, hvor de også kan smøre seg niste. Det er også middagsservering mandag til torsdag. Kveldsmat må elevene ta med selv.

Sirdal vgs. gir deg mulighet å kombinere utdanning og idrett!

Hospitering for 10.kl 5.11.2019

Hospiteringshelg for 9. og 10. kl 17.-19.1 2020

Hospitering 9.kl 17.3.2020

Meld deg på tlf: 38 37 78 10 og oppgi navn, tlf og mailadresse.

av Gauthun, Nils Inge, publisert 30. august 2019 | Skriv ut siden