Årets russ har gjort det igjen! Ingen i hele verden er bedre enn 3. klasse ved Sirdal videregående skole til å arrangere Tour de Sirdal!

I et strålende solskinn ble årets sykkelritt gjennomført. Lang løype på ca 70 km og 500 meter stigning til Sinnes, kort turløype til Lindeland og barneritt. Folksomt var det i sentrum under hele rittet. Det er ikke ofte så mange publikummere får med seg premieutdelingen i lokale sykkelritt, men arrangøren lagde en fin ramme rundt seremonien med sang av Ruth Juliane Kydland og Siri Vølstad Jensen.

Arrangementet er en del av skolefaget "Treningsledelse", der målet er å "planlegge, gjennomføre og vurdere et arrangement og bruke entreprenørskap i tilknytning til det".

Les mer på arrangørens egne sider. Og i lokalavisene Sirdølen og Agder.

av Gauthun, Nils Inge, publisert 28. april 2014 | Skriv ut siden