Endelig er alle elevene samlet under ett tak igjen etter flere uker med samling.

Når alle elevene endelig er samlet på skolen igjen så står lærerne klare med det de kaller stjerneuke. For selv om elevene har hatt med seg lekser og oppgaver på tur, så er det likevel vanskelig å få gjort alt som skulle vært gjort i løpet av to ordinære skoleuker. Så i stjerneuker øker vi det falige trykket på teorifagene slik at vi kan greie å leve opp til målet vårt "om å være best på kombinasjonen utdanning og idrett". Og vi har tro på at det å kombinere disse to tingene kan gjøre våre elever best til slutt, om det er på den ene eller andre arenaen. Og for faglærerne er det greit å få fylt opp pulter, stoler og klasserommet, for det er jo da vi virkelig får gjort jobben vår!

av Stø, Lise, publisert 24. november 2014 | Skriv ut siden