Sirdal vgs inviterer til søkersamling!

Vi inviterer til samling for dere som vurderer å søke plass på Sirdal videregående skole høsten 2017. Samlingen er åpen for skiskyttere og langrennsløpere. Vi vil på denne måten gi dere et innblikk i skolehverdagen ved Sirdal videregående skole, og gi tips og veiledning rundt trening frem mot skolestart høsten 2017.

Husk at det nå er fritt skolevalg i Norge og du kan bli elev ved Sirdal videregående skole uansett hvor du bor i landet!

Oppmøte blir på Feed skiarena onsdag 8 februar klokken 19.00. Der blir det servert kveldsmat, og det vil bli gitt en del praktisk informasjon. Ta kontakt med Thomas Åbø (skiskyting) 47 27 37 28, thab@vaf.no eller Håvard Graffer Bye (langrenn) 92 22 53 93, haby@vaf.no, for nærmere avtale rundt dette.

Vi har vanlig skoleuke denne uken. Deltakerne vil derfor få innblikk i det vanlige dagliglivet ved skolen. Alle måltider inngår, og er del av skolens ordinære tilbud ved elevheimen. Overnatting blir på Feed skiarena.

Nødvendig utstyr: Skiutstyr for skøyting og klassisk, samt klær og sko for ei økt innendørs. Laken/sengetrekk og håndkle. Skiskyttere tar med våpen.

av Stø, Lise, publisert 27. januar 2017 | Skriv ut siden