Fredag 8. april ble første del av skolemesterskapet ved Sirdal vgs avholdt.

Kristin og Marte, våre eminente MOT-elever, arrangerte i dag dag 1 av 3 i skolemesterskapet ved Sirdal vgs. Skolemesterskapet består av ulike aktiviteter, både fysiske og mentale, som lagene må løse med å samarbeide.
De 10 lagene består av elever på kryss og tvers av klasser og idretter, og får både bonuspoeng og minuspoeng i tillegg til poeng for resultatene de oppnår.
I dag bidrog også Vetle, Halvor og Sindre med oppvarming i hallen, der de ledet hele skolen i sin særdeles... fengende og egenkomponerte aerobic. Rosa pannebånd hører selvsagt med!
Etterpå var det klart for støvlekast rundt fotballbanen, der teknikken var krevende, men med litt øving kom lagene i gang. Så spørs det om bonuspoeng og minuspoeng kan endre på rekkefølgen i mål?
Resultatlisten er hemmelig til alle dagene er gjennomført, så her er det helt åpent hvem som vinner!

av Stø, Lise, publisert 8. april 2016 | Skriv ut siden

Aerobic Med Vetle Halvor Og Sindre