Alle våre skiskytterelever har bagen med skolebøker, ski, staver og gevær og tatt turen til Austlid.

Tirsdag 11. november dro alle skiskytterelevene på samling til Austlid. Her skal de være frem til 21. november for å trene godt på snø og gjøre seg klare til vinterens første konkurranser. Allerede på lørdag skal de ha startnummer på brystet og delta i årets første renn på Geilo. Her får de forhåpentligvis gått av seg de første konkurransenervene før de vender hjem til Sirdal for å finpusse formen inn mot årets første norgescup første helga i desember.

Selvfølgelig er det ikke bare trening på samling, elevene har fått med seg nok skolearbeid til å fylle fritida med. Og faglærerne hjemme på Tonstad følger nøye med via internett om elevene får gjort det de skal.

På Tonstad har vi ennå ikke sett noe til snøen, men vi merker at været blir kaldere og satser på at kuldegradene og snøen kommer om ikke så altfor lenge.

av Stø, Lise, publisert 19. november 2014 | Skriv ut siden