For elever som vurderer å søke Sirdal vgs, har vi hospiteringshelg 18.-20. januar

Vi vil lage en aktiv helg for alle utøvere født i 2002-2004 som driver med LANGRENN, SKISKYTING, FOTBALL eller SKYTING.

Denne helga vil bli fylt av både konkurranser og trening, samtidig som vi vil vise fram hva Sirdal VGS har å tilby. Konkurransene og opplegget blir sammen med de utøverne som går på Sirdal VGS.

Gratis overnatting for alle utøvere på Øyghedlar elevheim, mens det blir en mindre egenandel for frokost, niste og middag.

Detaljert program vil bli sendt ut til de som melder seg på.

Program:

Fredag 18.1:       Oppmøte og innlosjering

Sosialt opplegg

Lørdag 19.1:       LANGRENN:       Klassisk sprint på Feed skiarena (eget arr.)

SKISKYTING:      Tjørhomsprinten på Sirdal skiarena (terminfestet arr.)

SKYTING:             Skytestevne på Evje (terminfestet arr.)

På ettermiddagen:

SKISKYTING/SKYTING:   Skytestevne i 15m skytehallen på Sirdal VGS (eget arr)

LANGRENN: Prøving av rulleskimølla

På kvelden:

Foredrag og sosial aktivitet

Søndag 20.1:      LANGRENN /SKISKYTING: Fellesstart Skøyting på Feed skiarena. (terminfestet arr.)

SKYTING: Trening i skytehallen på Sirdal VGS

Påmelding:

Påmelding på mail innen tirsdag 15.januar til Lise Stø eller Roger Grubben. Påmelding med navn, alder og idrett. Skriv også på om det er med foreldre.

Kontaktpersoner:            Lise Stø:                              Tlf: 97091480    Mail:     list6@vaf.no

Roger Grubben:               Tlf: 91999796    Mail:     rogr5@vaf.no

av Vesteraas, Johan, publisert 11. januar 2019 | Skriv ut siden