Flere av våre skiskyttere hadde tatt den lange turen til Os i Østerdalen for å delta på sommer NM i rulleskiskyting.

Espen Uldal gikk helt til topps i M19 på søndagens jaktstart og vi gratulerer med NM gull!

Torjus Idland fikk to 4.plasser i M17 og Susanne Hemnes gjorde sine saker bra i K19 og gikk seg opp fra en 8 plass til en 5 plass på jaktstarten. Vi hadde veldig mange topp 30 plasseringer og ser frem til en lysende vinter, men først må vi trene en liten høst. Da er vi enda bedre rustet når vinteren kommer.

Tidligere elev Lars Aasheim Svaland gikk seg opp 10 plasser på jaktstarten og endte med det opp med NM gull han også! Lars Helge Birkeland som også er tidligere elev gikk seg opp fra en 3 plass til første plass i seniorklassen etter en fantastisk tett og fin duell med Emil Hegle Svendsen som ble avgjort etter en fantastisk stående serie på siste skyting av Birkeland!

av Stø, Lise, publisert 24. august 2015 | Skriv ut siden