Sirdal vgs vil arbeide målrettet med å utvikle miljøet på skolen videre, og i den forbindelse har vi valgt MOT som samarbeidspartner.

MOT springer ut av toppidrett, og det passer svært godt med skolens profil. I tillegg er allerede Sirdal kommune en MOT-kommune, slik at vi kan arbeide sammen for å skape en best mulig hverdag  for alle ungdommer i Sirdal.

MOT er en ideell organisasjon som har livet til ungdom i sentrum
MOT bevisstgjør ungdom til å ta egne valg og vise mot
MOT til å leve, MOT til å bry seg, MOT til å si nei

8. april kom MOT-turneen til Sirdal med artisten Chand som hovedattraksjon. Stian Sivertsen ble presentert som ny MOT-ambassadør. Han er en toppidrettsutøver som har klart å komme tilbake i verdenstoppen etter en svært alvorlig skade, og framstod som et flott forbilde for våre elever.

Under konserten underskrev  Rektor  Johan Vesteraas og MOT-representant Martin Aas  avtalen som gjør Sirdal vgs. til MOT-skole.

Fra skolestart i august 2015 vil vi følge programmet til MOT med samlinger og aktiviteter som bevisstgjør elever og lærere på hvordan hver enkelt kan gjøre en forskjell og bidra til å skape et enda bedre skolemiljø.

av Stø, Lise, publisert 21. april 2015 | Skriv ut siden