Til alle 10. klassinger som vil søke eller vurderer å søke Sirdal Videregående skole.
Søknadsfristen for videregående opplæring er i sikte, og derfor sender vi ut informasjon angående mulighet for å hospitere hos oss.

Sirdal videregående tilbyr programfag idrett. Breddeidrett fotball, toppidrett rifleskyting, langrenn og skiskyting. Dette betyr at du etter tre år ved skolen vil ha generell studiekompetanse. Det vil si at du kan søke deg inn på universitet og høyskoler. Som elev ved skolen kan vi tilby 6 timer i uka med trening innen din spesialidrett sammen med trener, samt 4 timer med andre aktiviteter (eks. ballidretter, turn, dans, friluftsliv og svømming), teorifag innen idrett som gjør at du lærer mye om idrett og en timeplan som gjør det mulig å trene samtidig som man går på skole. Idrettsmiljøet på skolen er godt og det er gode treningsmuligheter med blant annet ny rulleskimølle, kunstgress og oppgradert skytehall. Alt ligger til rette for at du skal få mulighet til å utvikle deg som idrettsutøver.

Øyghedlar elevheim:

Dersom du har behov vil du under hospitering hos oss få bo på Øyghedlar elevheim (oppholdet er gratis). Si fra til oss i god tid om du trenger overnatting. Øyghedlar er en kommunal elevheim som tilby hybler til alle våre elever. Elevene bor da på hybelbygg med 8 elever på hvert bygg. Hver elev har sin egen hybel, med bad og hybelkjøkken. På hvert bygg er det i tillegg fellesområde, utstyrsboder, vaskemaskin og tørkeskap. Elevheimen har egne ansatte som har tilsyn med elevene. Det betyr at tilsynet er tilstede fra elevene kommer hjem fra skolen til de går på skolen neste morgen. Tilsynet skal sørge for ro og orden, samt hjelpe elevene med praktiske problemer, være et kontaktledd ovenfor foreldrene samt utføre vaskesjekk/ryddesjekk på hyblene. Elevene får servert frokost mandag til fredag, hvor de også kan smøre seg niste. Det er også middagsservering mandag til torsdag. Kveldsmat må elevene ta med selv.

Sirdal vgs gir deg mulighet å kombinere utdanning og idrett!

Påmelding på tlf: 38 37 78 10

av Gauthun, Nils Inge, publisert 27. september 2018 | Skriv ut siden