Torsdag morgen var både langrennsløperne og skiskytterne samlet for ei felles hardøkt staking opp Josdalsbakkene.

Totalt var det nesten 40 skiløpere som torsdag morgen var klare til dyst i den bratte Josdalsbakken. Her var alle klassetrinn representert, begge kjønn og både langrennsløpere og skiskyttere var med.

På programmet stod 10*2 min staking, noe elevene vet er ei knallhard økt. Om det ikke er den hardeste økta for oksygenpumpa, så er den gull verdt for arm- og overkropp. Mange pustet tungt opp bakkene etterhvert og det var mange grimaser som tydet på at de kjente det både her og der. Men etter endt økt var det mange smil å hente, for den beste delen med sånne økter er når man har fullført og vet at man har gjort sitt beste.

Og de fleste av våre elever kjenner nok at armene er litt ekstra tunge over skolepulten i dag... Så får vi håpe at de biter tenna sammen og legger inn det samme rykket i både norsk, engelsk og matte som de hadde på dagens økt.

av Stø, Lise, publisert 28. august 2014 | Skriv ut siden