Mandag 1. desember var det felles lunsj for alle elever og ansatte i allrommet.

Med elever som er mye på reise er det viktig å sette samhold på agendaen med jevne mellomrom. Mandag 1. desember hadde vi derfor felles lunsj for alle elever og ansatte i allrommet. Lærerne hadde på forhånd kokt kakao til alle mann, og bakeriet hadde utsalg på skolen slik at alle skulle kunne ha mat lett tilgjengelig.

Gro hadde en kort tale hvor snakket om hvem "vi" på Sirdal vgs er og hva vi står for. I tillegg var det ekstra kjekt at vår nye rektor, Johan Westeraas hadde sin første arbeidsdag i dag, slik at vi alle kunne bli litt bedre kjent med ham.

Helt på tampen hadde vi en konkurranse om hvem som kunne lage den beste og lengste julelenka, og det er ingen tvil om at våre elever har konkurranseinstinkt, selv om det denne gangen var med julepapir, saks og lim, ikke ball eller ski. Konkurranse er konkurranse!

Vi håper det blir flere slike felles lunsjer hvor lærere og elever møtes utenom klasserommet og er en del av det flotte fellesskapet vi har!

av Stø, Lise, publisert 1. desember 2014 | Skriv ut siden