Både tidligere og nåværende elever gjorde gikk godt i det rufsete været over fjellet i årets SesiLåmi.

Mange av våre nåværende og tidligere skielever gikk i helga over fjellet fra Setesdal til Sirdal i SesiLåmi.  Det var tøffe forhold under årets løp, men dette taklet Sirdalselevene våre bra. Kanskje er det alle øktene i det til tider rufsete været på Tonstad som har æren for det?

Tidligere elev Svein Tore Sinnes vant årets løp, mens Stian Hoelgaard også han tidligere elev ble nummer to.  På tredje plass fulgte Sjur Gabrielsen som er en del av Sirdal Ski langrenn senior.

Vi må også ta med 5.plassen som gikk til Per Svela, også han tidligere langrennselev.

Våre nåværende elever gjorde det også bra, så bra at de tapetserte hele pallen i klassen M19/20, og tok 4.plassen i tillegg. Tor Jøran Ravndal vant og bak ham fulgte klassekamerat Aslak Undheim, 3.plassen gikk til Jarle Nordtveit Aasheim og 4.plassen gikk til Erik Vik

Tor Jøran sin tid var så god, at han ble nummer 13 av alle deltakere.

I menn 17/18 vant Eivind Nygaard og Vetle Undheim ble nummer 5.

av Stø, Lise, publisert 24. mars 2014 | Skriv ut siden