Fredag 22. august var det aktivitetslære i første økt for våre VG3 elever. De visste lite om hva som skulle skje denne timen, bortsett fra det lite forutsigbare temaet lærerne hadde gitt dem: "Spenstige strongman".

Fredag hadde VG3 elevene aktivitetslæreøkt i basis ferdigheter. Etter en lang og fin sommer så ønsker vi å bruke naturen mest mulig så vi har bestemt oss for å være ute frem til høsteferien.

Motivasjon er viktig når man trener så da er utfordringen for oss lærere å skape undervisningsøkter som fremmer den indre motivasjonen hos elevene. Her er bilder fra ei økt hvor vi har forsøkt å tenke litt utenfor tradisjonelle styrke øvelser. Vi har spilt på styrke, utholdenhet og ikke minst teambuilding.

Mange flotte elever med et godt humør selv om det var første økt og det regnet.

av Stø, Lise, publisert 23. august 2014 | Skriv ut siden

Juliane