Fredag 21. august var det aktivitetsdag for alle elever og ansatte på Sirdal vgs. En kjekk dag i flott vær hvor elevene ble bedre kjent på tvers av klasser og idretter.

Tradisjoenen tro startet vi opp skoleåret med en aktivitetsdag for elever og ansatte fredag 21. august. Målet med en slik dag er at elevene skal bli kjent på tvers av idretter og klasser, og at lærerne skal vli kjent med de nye elevene.

i år gikk turen til Feed hvor det var konkurranser mellom 7 ulike lag satt sammen på tvers av klasser og idretter. Konkurransene bestod av stafetter, pyramidebygging,  lengdehopp, orientering, matteoppgaver, kims lek i naturen og mer. Så her fikk både kropp og sinn nok og bryne se på.

Strålende vær, elever med en god porsjon konkurranseinstinkt og lærere med kreative oppgaver gjorde sitt til at dette ble en god start på skoleåret 15/16 ved Sirdal vgs!

av Stø, Lise, publisert 24. august 2015 | Skriv ut siden

Fornoeyde